Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet brun sovs:
Facts om brun sovs:
Brun sovs kan laves som en jævning eller en opbagning. Brun sovs er en grundsovs eller basissovs, hvori smag og farve tilsættes. Den brune farve kommer af en roux, brunet kød eller af kulør. Brun sovs er udbredt i dansk madlavning og spises til såvel frikadeller som hakkebøffer og ikke mindst flæskesteg.
Frikadeller med sauce og kartoflerFrikadeller med sauce og kartofler
Verdens bedste frikadeller er dem som mormor lavede! Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.(Karolines Køkken)
Brun sovsBrun sovs
Mange børn og voksne kan godt lide brun sovs.....og mange vil også gerne kunne lave den. Men hvordan laver man en brun sovs, hvis man ikke har en sky at lave den af.(Karolines Køkken)
Grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løgGrøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg
Velsmagende grøntsagsbøf med brun sovs og bløde løg - fuld af umami. Prøv denne grøntsagsbøf af edamamebønner de dage, hvor du gerne vil spise mere grønt. (Karolines Køkken)
Hjemmelavet bøfsandwich med brun sovsHjemmelavet bøfsandwich med brun sovs
Nu er vi ved at være færdige med vores januarskur, og vi kan afsløre, at det går strygende! Men inden vi går over i det lidt tungere retter, så skal vi altså lige forbi den(Gastromand.dk)
Kalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovsKalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovs
Skal du lave mad til Thanksgiving? Gider du ikke stå og kæmpe med en kalkun med en kampvægt på 9-10 kilo? Magter du ikke et mindre feast og lave mad dagen lang? Egentlig ville jeg(Gastromand.dk)
Pandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra pandenPandesovs - opskrift på klassisk brun sovs fra panden
Her får du en klassisk opskrift på pandesovs som er en brun sovs tilberedt på panden af det den skal serveres til - få opskrift her(Valdemarsro)
Stegt kylling med brun sauce og grov mormorsalatStegt kylling med brun sauce og grov mormorsalat
Den nemme version af kyllingesteg, men hvor vi kun bruger overlår. Lårene giver masser af smag til den brune sauce.....eller brun sovs, som det hedder når der er nok af den.(Karolines Køkken)
FlæskestegssovsFlæskestegssovs
Flæskestegssovs - eller brun sovs, er en del af det lækre ved en traditionel flæskesteg, som mange børn og voksne nyder at sætte tænderne i.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes