Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet ceviche:
Facts om ceviche:
Ceviche (også stavet cebiche, seviche eller cevice) er en kold fiskesalat, der ofte består af frisk søtunge, rejer eller blæksprutte marineret med engelsk sovs, lime, koriander og løg. Retten er populær i de latinamerikanske lande, ingredienserne varierer efter region. Stammer fra Vicekongedømmet i Peru. En teori mener, at retten har fået navnet fra sproget quechua "siwichi".
Ceviche (også stavet cebiche, seviche eller cevice) er en kold fiskesalat, der ofte består af frisk søtunge, rejer eller blæksprutte marineret med engelsk sovs, lime, koriander og løg. Retten er populær i de latinamerikanske lande, ingredienserne varierer efter region. Stammer fra Vicekongedømmet i Peru. En teori mener, at retten har fået navnet fra sproget quechua "siwichi".
Ceviche med kammuslinger
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines Køkken)
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines Køkken)
Ceviche med rejer
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines Køkken)
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines Køkken)
Ceviche med laks
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
Cevichesalat med koriandersauce
Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!(Karolines Køkken)
Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!(Karolines Køkken)
Nytårsforret: Ceviche af Pigvar, gulerods-puré og brunet smør...
Så rammer vi snart Nytår - I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest! Denne ret giver respekt(Gastromand.dk)
Så rammer vi snart Nytår - I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest! Denne ret giver respekt(Gastromand.dk)