Vi fandt 51 opskrifter med søgeordet log in:
Gastromand goes Tapas I: Crostini med gedeost og løgconfit
Yes we know, der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men nu er der igen fuld damp under kedlerne! Årets sommerferie har bl.a. bragt undertegnede til Madrid og Firenze, så forvent minimum(Gastromand.dk)
Yes we know, der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men nu er der igen fuld damp under kedlerne! Årets sommerferie har bl.a. bragt undertegnede til Madrid og Firenze, så forvent minimum(Gastromand.dk)
Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør
Svinekæbe er det nye sort inden for madlavning og braiseret svinekæbe er den helt rigtige nuance her i efteråret...... Hop med på moden idag! Inspireret af denne opskrift på en af danmarks bedste madblogs lavede jeg(Gastromand.dk)
Svinekæbe er det nye sort inden for madlavning og braiseret svinekæbe er den helt rigtige nuance her i efteråret...... Hop med på moden idag! Inspireret af denne opskrift på en af danmarks bedste madblogs lavede jeg(Gastromand.dk)
Pitabrød med krydrede kødboller
En udfordring fra Friland indløb i postkassen. Friland er en del af Danish Crown og er leverandør af både økologisk og frilandskød fra grise og køer. I sin enkelhed bestod udfordringen i at skabe en(Gastromand.dk)
En udfordring fra Friland indløb i postkassen. Friland er en del af Danish Crown og er leverandør af både økologisk og frilandskød fra grise og køer. I sin enkelhed bestod udfordringen i at skabe en(Gastromand.dk)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti JordbærRicotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødder
Sidste år florerede protein-pandekager overalt, både i magasiner, kogebøger og blogs.. Altså de pandekager lavet med banan, soyamælk, proteinpulver eller noget andet.. Jeg prøvede en hel håndfuld opskrifter, men helt ærligt, så smager de jo ikke godt! Og den der konsistens…? Og et blodsukker, som går helt amok over et kæmpe skud frugtsukker fra banan?...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sidste år florerede protein-pandekager overalt, både i magasiner, kogebøger og blogs.. Altså de pandekager lavet med banan, soyamælk, proteinpulver eller noget andet.. Jeg prøvede en hel håndfuld opskrifter, men helt ærligt, så smager de jo ikke godt! Og den der konsistens…? Og et blodsukker, som går helt amok over et kæmpe skud frugtsukker fra banan?...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Andebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovn
Tag en lækker lokation, fyld den op med en Michelin-bestjernet kok, en håndfuld mere eller mindre nørdede madbloggere og tilsæt noget gear-lir og du har opskriften på en hyggelig aften, jeg gerne flyver ind fra(Gastromand.dk)
Tag en lækker lokation, fyld den op med en Michelin-bestjernet kok, en håndfuld mere eller mindre nørdede madbloggere og tilsæt noget gear-lir og du har opskriften på en hyggelig aften, jeg gerne flyver ind fra(Gastromand.dk)
Orange flutes med et twist
Jeg er i fuld gang med, at opgraderer bloggen. Det kræver en hel masse tid og hvornår det endelig resultat er her, ved jeg ikke. Men det kommer (: En lille ny ting, som jeg meget, meget længe har savnet, kan jeg dog nu lancere. Nemlig en nyt og meget bedre layout til opskrifterne. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg er i fuld gang med, at opgraderer bloggen. Det kræver en hel masse tid og hvornår det endelig resultat er her, ved jeg ikke. Men det kommer (: En lille ny ting, som jeg meget, meget længe har savnet, kan jeg dog nu lancere. Nemlig en nyt og meget bedre layout til opskrifterne. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
🔥 Seneste søgninger:
Log in Obrød Koldsk Kikærter Mørdej Blinis Påskeæg Rugbrød med surdej Grøntsagsfrikadeller Rugbrød Ingefær Coulis Chokoladekage med ganache Cæsar salat Kylling i karry Laks Banankage Kanel brød Chokolade Gin tonic Mørbradbøf Tiramisu Smørrebrød Oksekød Små kagerVegetar bolognese
En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.(Karolines Køkken)
En skøn vegetarisk udgave af spaghetti bolognese med granuleret soya og portobello svampe. Soya granulat består af sojabønner med et højt indhold af fibre og protein - et godt alternativ til hakket oksekød.(Karolines Køkken)
GASTRO CUBA PINTADA
Velkommen kære Gastromand-læser. Det er tid igen til endnu en lækker cocktail-klassiker i nye klæder, af yours truly; Morten Krag AKA @thecocktail.blog Husk at del Jeres egne erfaringer med os via #retrococktails Rom & Cola - en(Gastromand.dk)
Velkommen kære Gastromand-læser. Det er tid igen til endnu en lækker cocktail-klassiker i nye klæder, af yours truly; Morten Krag AKA @thecocktail.blog Husk at del Jeres egne erfaringer med os via #retrococktails Rom & Cola - en(Gastromand.dk)
Stegt fennikel med squash, tomat og safran
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Martinez
Velkommen kære Gastromand-læser. Til en vaskeægte verdenspræmiere! Præmiere på #retrococktails. #retrococktails er et samarbejde med de danske instagram-fænomen @thecocktail.blog, og er all about de gode gamle drink og cocktail-klassikere i nye klæder. Vi håber I vil(Gastromand.dk)
Velkommen kære Gastromand-læser. Til en vaskeægte verdenspræmiere! Præmiere på #retrococktails. #retrococktails er et samarbejde med de danske instagram-fænomen @thecocktail.blog, og er all about de gode gamle drink og cocktail-klassikere i nye klæder. Vi håber I vil(Gastromand.dk)
🔥 Populære søgninger:
Pulled pork Salat Kylling Lasagne Sild Suppe Frikadeller Burger Muffins Citron Laks Lagkage Kartoffelsalat Æbler Hytteost Kartofler Marcipan Hummus Smoothie Chokolade Jordbær Fisk Dessert Rejer VaflerMorten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hyben
Bare fordi vi er sindsygt sløve, skal du da ikke snydes for 2. del af Mortens Koks trilogi på Gastromand. 1. ret var i øvrigt hans lækre hjemmerøgede økoørred! Bogmærk den og find opskriften frem senere(Gastromand.dk)
Bare fordi vi er sindsygt sløve, skal du da ikke snydes for 2. del af Mortens Koks trilogi på Gastromand. 1. ret var i øvrigt hans lækre hjemmerøgede økoørred! Bogmærk den og find opskriften frem senere(Gastromand.dk)
Pasta bolognese - En hverdagshelt med kødsovs
Pasta bolognese er en klassiker i det danske køkken, der gør sig godt i en travl - men velsmagende - hverdag. Her får du min opskrift, der er god hver gang.(Madsvin)
Pasta bolognese er en klassiker i det danske køkken, der gør sig godt i en travl - men velsmagende - hverdag. Her får du min opskrift, der er god hver gang.(Madsvin)
Cocktail of the Month: Rumhattan
Endnu engang har vi fornøjelsen af at kunne byde på Månedens Cocktail by @thecocktail.blog December måned skal i min verden byde på noget der varmer og hvad er så bedre end en iskold varmende cocktail? Ikke(Gastromand.dk)
Endnu engang har vi fornøjelsen af at kunne byde på Månedens Cocktail by @thecocktail.blog December måned skal i min verden byde på noget der varmer og hvad er så bedre end en iskold varmende cocktail? Ikke(Gastromand.dk)
THECOCKTAIL.BLOG: Lav Cocktails som en Gastromand
Bliv en Mester til Cocktails i eget hjem! Inspirationen skal komme et sted fra og vi har allieret os med Morten Krag som står bag "The Cocktail Blog" der på rekordtid har nået en stor(Gastromand.dk)
Bliv en Mester til Cocktails i eget hjem! Inspirationen skal komme et sted fra og vi har allieret os med Morten Krag som står bag "The Cocktail Blog" der på rekordtid har nået en stor(Gastromand.dk)
New England fiske chowder
Jeg lovede jo flere fisk på bloggen for nogle uger siden og det læste min fiskepusher heldigvis, så da han var forbi, var det med en fyldt køletaske af lækre sager. Første krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg lovede jo flere fisk på bloggen for nogle uger siden og det læste min fiskepusher heldigvis, så da han var forbi, var det med en fyldt køletaske af lækre sager. Første krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cookie Dough Ice-cream Sandwich
Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!! Efter Carte d’Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter – som bare venter på sommeren kommer frem fra...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!! Efter Carte d’Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter – som bare venter på sommeren kommer frem fra...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mand – lav din snaps!
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand. Giv en hånd(Gastromand.dk)
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand. Giv en hånd(Gastromand.dk)
Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg!
Endelig skinner solen, så du får naturligvis en grillopskrift her på Danmarks bedste madblog for mænd! Senest var det en veganeropskrift (Grillede asparges og forårsløg) og nu er jeg endnu en gang ude i en opskrift(Gastromand.dk)
Endelig skinner solen, så du får naturligvis en grillopskrift her på Danmarks bedste madblog for mænd! Senest var det en veganeropskrift (Grillede asparges og forårsløg) og nu er jeg endnu en gang ude i en opskrift(Gastromand.dk)
Old School Chicken Pie
Vinteren har sneget sig tilbage! Udover jeg er godt og grundig skuffet, så er der dog en lille lyspunkt! Jeg kunne nemlig kaste mig over en rigtig vinterklassiker igår; en tung, fed pie med butterdej. Så er der altså dømt comfort-food i bedste stil. Opskriften har jeg bragt en gang før på bloggen, men det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vinteren har sneget sig tilbage! Udover jeg er godt og grundig skuffet, så er der dog en lille lyspunkt! Jeg kunne nemlig kaste mig over en rigtig vinterklassiker igår; en tung, fed pie med butterdej. Så er der altså dømt comfort-food i bedste stil. Opskriften har jeg bragt en gang før på bloggen, men det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Napoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Chili-beefdog – en hyldest til USAs VM-hold
Det kan godt være at Belgien slog USA ud af VM, men selvom vi er vilde med Moules Frites elsker vi det amerikanske køkken endnu højere! Indrømmet, jeg har det med at "følge" teste forskellige "mode-kure" -(Gastromand.dk)
Det kan godt være at Belgien slog USA ud af VM, men selvom vi er vilde med Moules Frites elsker vi det amerikanske køkken endnu højere! Indrømmet, jeg har det med at "følge" teste forskellige "mode-kure" -(Gastromand.dk)
Friteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Peanutbuttercookies med chokolade og crunch
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Laksen - En opskrift fra mmoks
For få dage siden kunne du læse om den noget så lokalpopulære restaurant mmoks. Kim Lundvaldt fra mmoks havde været så venlig at stille op til et interview, så vi kunne få lov til at komme ind “bag om branchen”. Det blev til en spændende dialog omkring selve restauranten, men også Kims karriere og de […](Madsvin)
For få dage siden kunne du læse om den noget så lokalpopulære restaurant mmoks. Kim Lundvaldt fra mmoks havde været så venlig at stille op til et interview, så vi kunne få lov til at komme ind “bag om branchen”. Det blev til en spændende dialog omkring selve restauranten, men også Kims karriere og de […](Madsvin)
Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Taco Carnitas
Vi har fået en ny gæsteblogger på Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr på det mexicanske køkken! Hans første indlæg er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Vi har fået en ny gæsteblogger på Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr på det mexicanske køkken! Hans første indlæg er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Kakaokage
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat! Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat! Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
The Bluecheese Burger – when less is more
Jeg skulle for snart 20. gang lave mad til min bedre halvdel og hendes loge-tøse-veninder. Det sker nogle gange om året og ja, jeg gør det faktisk med glæde. Denne gang var der "American Night"(Gastromand.dk)
Jeg skulle for snart 20. gang lave mad til min bedre halvdel og hendes loge-tøse-veninder. Det sker nogle gange om året og ja, jeg gør det faktisk med glæde. Denne gang var der "American Night"(Gastromand.dk)
Squash-spaghetti med spejlægsstrimler og cashewnødder
Den lidt hårde, men alt for skønne weekend jeg havde, slog hårdt søndag aften. Der var nemlig ingen energi tilbage og køleskabet var tomt. Meget tomt… En sølle squashrest og et par æg var, hvad der var, at finde. Så det blev et eksperiment og faktisk blev det ganske godt. Jo, lidt flere grøntsager ville...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Den lidt hårde, men alt for skønne weekend jeg havde, slog hårdt søndag aften. Der var nemlig ingen energi tilbage og køleskabet var tomt. Meget tomt… En sølle squashrest og et par æg var, hvad der var, at finde. Så det blev et eksperiment og faktisk blev det ganske godt. Jo, lidt flere grøntsager ville...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
Den slog alle rekorder med 50 likes på vores Instagram-profil og mere end 90 likes på facebook - alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget(Gastromand.dk)
Den slog alle rekorder med 50 likes på vores Instagram-profil og mere end 90 likes på facebook - alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget(Gastromand.dk)
Lemon Pull Apart Bread
Det her en ægte klassiker og som virkelig burde få en storhedstid herhjemme i bette Danmark. Jeg giver den lige de populære “15 minutes of fame” her på bloggen. Okay, faktisk en smule længere, for jeg er helt pjattet med konceptet og har allerede lavet to andre udgaver. Man kan jo ligeså godt gå all-in,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Det her en ægte klassiker og som virkelig burde få en storhedstid herhjemme i bette Danmark. Jeg giver den lige de populære “15 minutes of fame” her på bloggen. Okay, faktisk en smule længere, for jeg er helt pjattet med konceptet og har allerede lavet to andre udgaver. Man kan jo ligeså godt gå all-in,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spaghetti Bolognese – Sådan laver du den perfekt!
Det er efterhånden år og dag siden jeg har begivet mig ud i en klassisk ragú alla bolognese, så da der indløb en challenge om at lave den bedst mulige kødsovs, var jeg mere end(Gastromand.dk)
Det er efterhånden år og dag siden jeg har begivet mig ud i en klassisk ragú alla bolognese, så da der indløb en challenge om at lave den bedst mulige kødsovs, var jeg mere end(Gastromand.dk)
Lun salat med ovnbagte grøntsager, kerner og varme krydderier
Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving. De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving. De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gastromands banankage
Fornylig så jeg en stak brune bananer ligge på køkkenbordet, og så slog det mig at vi slet ikke havde en opskrift på noget så lækkert som en god banankage. I min verden skal(Gastromand.dk)
Fornylig så jeg en stak brune bananer ligge på køkkenbordet, og så slog det mig at vi slet ikke havde en opskrift på noget så lækkert som en god banankage. I min verden skal(Gastromand.dk)
Skovdue, solbær og peberrod
Endnu engang ruller madbloggerstafetten henover blogosfæren. Og denne gang med deltagelse af Eksilsønderjyden, som skal forsøge at holde Gastromand-fanen højt, i kampen med og mod de andre bloggere. I madbloggerstafetten deltager ni danske madbloggere, som inddeles(Gastromand.dk)
Endnu engang ruller madbloggerstafetten henover blogosfæren. Og denne gang med deltagelse af Eksilsønderjyden, som skal forsøge at holde Gastromand-fanen højt, i kampen med og mod de andre bloggere. I madbloggerstafetten deltager ni danske madbloggere, som inddeles(Gastromand.dk)
Nordisk Kyllinge pie
Et slag på tasken; jeg tror den her pie har været 3-4 gange på bloggen! I forskellige udgaver, men stadig lige syndig og ualmindelig god hver gang. Kyllinge pie er min efterårs last nummer et, den ultimative comfort-food, det som kan redde selv den mest bidske, blæsende dag med regn og rusk. Hver gang! Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Et slag på tasken; jeg tror den her pie har været 3-4 gange på bloggen! I forskellige udgaver, men stadig lige syndig og ualmindelig god hver gang. Kyllinge pie er min efterårs last nummer et, den ultimative comfort-food, det som kan redde selv den mest bidske, blæsende dag med regn og rusk. Hver gang! Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fuldkorns tærtebund med quinoa flakes
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk spinatlasagne
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg skabsvegetar – af meget misvisende årsager. Udover at kød er dyrt og bare smager bedre fra en slagter eller økologisk, så er jeg altså ret stor tilhænger af bønner, linser og spinat og kål. Råvarer der nogle gange bare er en bedre spise,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg skabsvegetar – af meget misvisende årsager. Udover at kød er dyrt og bare smager bedre fra en slagter eller økologisk, så er jeg altså ret stor tilhænger af bønner, linser og spinat og kål. Råvarer der nogle gange bare er en bedre spise,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Påskedrink med hyldeblomst og Aquavit
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Efter påskefrokosten og inden chokoladepåskeæggene skal spises er det ret lækkert med en pause udenfor i solen. Saml gæsterne, giv dem sådan en drink her i hånden og du er årets vært. Læs hele blogindlægget om Aquavit og få flere drinks og cocktails med Aquavit her. (Louiogbearnaisen)
Mixed fruit cobbler
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sådan laver du din egen Spiced Rum!
Så er vi nået til den sidste del af vores Aalborg Basis trilogi. Webmasteren og Familiefaren proklamerede, uden nogen som helst gudsforagt, at de da ville efterligne nogle af de helt store spiritus-klassikere: Gin og(Gastromand.dk)
Så er vi nået til den sidste del af vores Aalborg Basis trilogi. Webmasteren og Familiefaren proklamerede, uden nogen som helst gudsforagt, at de da ville efterligne nogle af de helt store spiritus-klassikere: Gin og(Gastromand.dk)
Gigantisk Kanelsnegl
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Øl-knækbrød (Brown ale)
Har du fulgt med på bloggens facebook-side, så du den her pose i sidste uge. På studiet er vi jo i gang med ølbrygning og hele onsdagen blev da også brugt i øllets tegn. Der blev brygget 3 slags øl; pale ale, hvedeøl og brown ale. Jeg hoppede på brown ale og hvilken duft, når...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Har du fulgt med på bloggens facebook-side, så du den her pose i sidste uge. På studiet er vi jo i gang med ølbrygning og hele onsdagen blev da også brugt i øllets tegn. Der blev brygget 3 slags øl; pale ale, hvedeøl og brown ale. Jeg hoppede på brown ale og hvilken duft, når...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Små tærter med brombær og blåbær
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Genialt: Lav din egen Gin – så nemt er det
Lav din egen gin! Hvor svært kan det være? Ikke specielt svært, men hvis den skal sidde i skabet første gang, så læs roligt videre... Har du fulgt bare lidt med på blog, facebook eller instagram, har(Gastromand.dk)
Lav din egen gin! Hvor svært kan det være? Ikke specielt svært, men hvis den skal sidde i skabet første gang, så læs roligt videre... Har du fulgt bare lidt med på blog, facebook eller instagram, har(Gastromand.dk)
Græskarsuppe med creme fraiche og bacon
Det er faktisk ikke særlig svært at lave græskarsuppe, det kræver sådan set bare en god tålmodighed og en god omgang økologiske grøntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)
Det er faktisk ikke særlig svært at lave græskarsuppe, det kræver sådan set bare en god tålmodighed og en god omgang økologiske grøntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)