Vi fandt 30 opskrifter med søgeordet logg:
Gastromand goes Tapas I: Crostini med gedeost og løgconfit
Yes we know, der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men nu er der igen fuld damp under kedlerne! Årets sommerferie har bl.a. bragt undertegnede til Madrid og Firenze, så forvent minimum(Gastromand.dk)
Yes we know, der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men nu er der igen fuld damp under kedlerne! Årets sommerferie har bl.a. bragt undertegnede til Madrid og Firenze, så forvent minimum(Gastromand.dk)
Andebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovn
Tag en lækker lokation, fyld den op med en Michelin-bestjernet kok, en håndfuld mere eller mindre nørdede madbloggere og tilsæt noget gear-lir og du har opskriften på en hyggelig aften, jeg gerne flyver ind fra(Gastromand.dk)
Tag en lækker lokation, fyld den op med en Michelin-bestjernet kok, en håndfuld mere eller mindre nørdede madbloggere og tilsæt noget gear-lir og du har opskriften på en hyggelig aften, jeg gerne flyver ind fra(Gastromand.dk)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti JordbærOrange flutes med et twist
Jeg er i fuld gang med, at opgraderer bloggen. Det kræver en hel masse tid og hvornår det endelig resultat er her, ved jeg ikke. Men det kommer (: En lille ny ting, som jeg meget, meget længe har savnet, kan jeg dog nu lancere. Nemlig en nyt og meget bedre layout til opskrifterne. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg er i fuld gang med, at opgraderer bloggen. Det kræver en hel masse tid og hvornår det endelig resultat er her, ved jeg ikke. Men det kommer (: En lille ny ting, som jeg meget, meget længe har savnet, kan jeg dog nu lancere. Nemlig en nyt og meget bedre layout til opskrifterne. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stegt fennikel med squash, tomat og safran
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
New England fiske chowder
Jeg lovede jo flere fisk på bloggen for nogle uger siden og det læste min fiskepusher heldigvis, så da han var forbi, var det med en fyldt køletaske af lækre sager. Første krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg lovede jo flere fisk på bloggen for nogle uger siden og det læste min fiskepusher heldigvis, så da han var forbi, var det med en fyldt køletaske af lækre sager. Første krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cookie Dough Ice-cream Sandwich
Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!! Efter Carte d’Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter – som bare venter på sommeren kommer frem fra...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jeg behøver vist ikke sige ret meget mere, for titlen siger da det hele? Den ultimative is-sandwich er landet på bloggen!! Efter Carte d’Ors lækre event og nye is-varianter har jeg været ramt af en gal ispind.. Jeg har hovedet fuld af is, opskrifter og varianter – som bare venter på sommeren kommer frem fra...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mand – lav din snaps!
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand. Giv en hånd(Gastromand.dk)
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand. Giv en hånd(Gastromand.dk)
🔥 Seneste søgninger:
Logg Æble Frikasse Saltimbocca Demo Porchetta Løgsuppe Appelsin Minestrone Smoothie Timian Tiramisu Kyllingel Honningkage Citron Mango Post Brownie Safran Sild Boller Ratatouille Gateau marcel Pandekage TorskHelstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
RAMSLØG! Følger du lidt med på de danske madblogs, har du formentligt stiftet bekendtskab med Danmarks svar på hvidløg, som enhver madblogger med respekt for sig selv har været ude og plukke på sit eget(Gastromand.dk)
RAMSLØG! Følger du lidt med på de danske madblogs, har du formentligt stiftet bekendtskab med Danmarks svar på hvidløg, som enhver madblogger med respekt for sig selv har været ude og plukke på sit eget(Gastromand.dk)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Old School Chicken Pie
Vinteren har sneget sig tilbage! Udover jeg er godt og grundig skuffet, så er der dog en lille lyspunkt! Jeg kunne nemlig kaste mig over en rigtig vinterklassiker igår; en tung, fed pie med butterdej. Så er der altså dømt comfort-food i bedste stil. Opskriften har jeg bragt en gang før på bloggen, men det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vinteren har sneget sig tilbage! Udover jeg er godt og grundig skuffet, så er der dog en lille lyspunkt! Jeg kunne nemlig kaste mig over en rigtig vinterklassiker igår; en tung, fed pie med butterdej. Så er der altså dømt comfort-food i bedste stil. Opskriften har jeg bragt en gang før på bloggen, men det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Erland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide style
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
🔥 Populære søgninger:
Pulled pork Salat Kylling Lasagne Sild Suppe Frikadeller Burger Muffins Citron Laks Lagkage Kartoffelsalat Kartofler Chokolade Æbler Hytteost Marcipan Hummus Smoothie Jordbær Karry Fisk Dessert RejerFriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Agurke Cooler med ingefær (eller en fræk G&T)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (…halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Taco Carnitas
Vi har fået en ny gæsteblogger på Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr på det mexicanske køkken! Hans første indlæg er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Vi har fået en ny gæsteblogger på Gastromand - han hedder Jon eller "Mexibro" og han har virkelig styr på det mexicanske køkken! Hans første indlæg er en klassiker, der oftes beskrives som "Taco med(Gastromand.dk)
Kakaokage
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: Snacks
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Pull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat! Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat! Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lemon Pull Apart Bread
Det her en ægte klassiker og som virkelig burde få en storhedstid herhjemme i bette Danmark. Jeg giver den lige de populære “15 minutes of fame” her på bloggen. Okay, faktisk en smule længere, for jeg er helt pjattet med konceptet og har allerede lavet to andre udgaver. Man kan jo ligeså godt gå all-in,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Det her en ægte klassiker og som virkelig burde få en storhedstid herhjemme i bette Danmark. Jeg giver den lige de populære “15 minutes of fame” her på bloggen. Okay, faktisk en smule længere, for jeg er helt pjattet med konceptet og har allerede lavet to andre udgaver. Man kan jo ligeså godt gå all-in,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lun salat med ovnbagte grøntsager, kerner og varme krydderier
Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving. De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Når det her indlæg er udkommet på bloggen har jeg rundet de 24 år, drukket de første 5 kopper kaffe, læst pensum til ukendelighed, hentet 1. del af min eksamen og er højst sandsynligt, ved at gå godt og grundigt i selvsving. De næste 28 timer står nemlig på 24 timers forberedelse og ellers 4 timers skriftlig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rugbrød-bicotti med chokolade og nødder
Nu har jeg flere gange proklameret et rugbrød, som jeg har været i gang med! Og som det sås på bloggens facebookside i morges, så gik det helt galt. Jeg havde jo en hel del rester af øl-resterne tilbage, siden de her knækbrødsbasser. Og meget oplagt landede de en rugbrødsdej. Jeg havde bare ikke lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nu har jeg flere gange proklameret et rugbrød, som jeg har været i gang med! Og som det sås på bloggens facebookside i morges, så gik det helt galt. Jeg havde jo en hel del rester af øl-resterne tilbage, siden de her knækbrødsbasser. Og meget oplagt landede de en rugbrødsdej. Jeg havde bare ikke lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Skovdue, solbær og peberrod
Endnu engang ruller madbloggerstafetten henover blogosfæren. Og denne gang med deltagelse af Eksilsønderjyden, som skal forsøge at holde Gastromand-fanen højt, i kampen med og mod de andre bloggere. I madbloggerstafetten deltager ni danske madbloggere, som inddeles(Gastromand.dk)
Endnu engang ruller madbloggerstafetten henover blogosfæren. Og denne gang med deltagelse af Eksilsønderjyden, som skal forsøge at holde Gastromand-fanen højt, i kampen med og mod de andre bloggere. I madbloggerstafetten deltager ni danske madbloggere, som inddeles(Gastromand.dk)
Nordisk Kyllinge pie
Et slag på tasken; jeg tror den her pie har været 3-4 gange på bloggen! I forskellige udgaver, men stadig lige syndig og ualmindelig god hver gang. Kyllinge pie er min efterårs last nummer et, den ultimative comfort-food, det som kan redde selv den mest bidske, blæsende dag med regn og rusk. Hver gang! Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Et slag på tasken; jeg tror den her pie har været 3-4 gange på bloggen! I forskellige udgaver, men stadig lige syndig og ualmindelig god hver gang. Kyllinge pie er min efterårs last nummer et, den ultimative comfort-food, det som kan redde selv den mest bidske, blæsende dag med regn og rusk. Hver gang! Den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fuldkorns tærtebund med quinoa flakes
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Mixed fruit cobbler
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gigantisk Kanelsnegl
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Lige siden at jeg deltog i en middag med andre af de danske madbloggere, på Ebisu i sommeren 2010, har jeg haft våde drømme om deres friterede kammusling i katafi. Udover en lækker og velkomponeret(Gastromand.dk)
Øl-knækbrød (Brown ale)
Har du fulgt med på bloggens facebook-side, så du den her pose i sidste uge. På studiet er vi jo i gang med ølbrygning og hele onsdagen blev da også brugt i øllets tegn. Der blev brygget 3 slags øl; pale ale, hvedeøl og brown ale. Jeg hoppede på brown ale og hvilken duft, når...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Har du fulgt med på bloggens facebook-side, så du den her pose i sidste uge. På studiet er vi jo i gang med ølbrygning og hele onsdagen blev da også brugt i øllets tegn. Der blev brygget 3 slags øl; pale ale, hvedeøl og brown ale. Jeg hoppede på brown ale og hvilken duft, når...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Små tærter med brombær og blåbær
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Glædelig søndag. Spækket med efterårssolskin og pæne farver på bladene. Jeg tænker pie. Gammeldags slags med brombærfyld. Sprød udenpå. Blød og sød indeni. Med et strejf af syrlighed fra de selvplukkede brombær. Yea, kan du mærke det, det er ren efterårsidyl. Og overskud. Egentlig skulle det have været en æbletærte-kage, som skulle have ramt bloggen idag, men da...Læs Mere(Louiogbearnaisen)