Vi fandt 43 opskrifter med søgeordet 🍾 nytår:
Gastromands nytårskur: The Umami Bomb
Føj, den er hård i dag!! Årets første dag, er normalt også en af årets hårdeste at komme igennem! Og så er vi nået til januar, hvor slankekure, løbeturen og øvrigt mere end 50 % af(Gastromand.dk)
Føj, den er hård i dag!! Årets første dag, er normalt også en af årets hårdeste at komme igennem! Og så er vi nået til januar, hvor slankekure, løbeturen og øvrigt mere end 50 % af(Gastromand.dk)
Gastromands første nytårsmenu – opskrifter og inspiration til årets nytårsmenu!
Endnu et nytår nærmer sig. Nedenfor finder du bud på nytårsmenuen med tilhørende billeder. Læs også: GASTROMANDS NYTÅRSMENU 2011 Læs også: Billeder og opskrifter fra nytårsmenuen 2010-2011 Har du problemer med at finde nogle af opskrifterne til nytårsmenuerne,(Gastromand.dk)
Endnu et nytår nærmer sig. Nedenfor finder du bud på nytårsmenuen med tilhørende billeder. Læs også: GASTROMANDS NYTÅRSMENU 2011 Læs også: Billeder og opskrifter fra nytårsmenuen 2010-2011 Har du problemer med at finde nogle af opskrifterne til nytårsmenuerne,(Gastromand.dk)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti JordbærGrillet tværreb – med øl!
Nytårskur?? Sgu ikke her... Tværreb er lidt en underlig størrelse for mig, og da jeg for nylig igen købte en kvart kalv så var der rigelige mængder som skulle fortæres. Sidste år havde jeg relativ stor(Gastromand.dk)
Nytårskur?? Sgu ikke her... Tværreb er lidt en underlig størrelse for mig, og da jeg for nylig igen købte en kvart kalv så var der rigelige mængder som skulle fortæres. Sidste år havde jeg relativ stor(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #2: Syltede vagtelæg med urtemayo
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbær
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
🔥 Seneste søgninger:
Nytår Lammek Sild Omelet Suppe Pommes anna Kirsebær Panna cotta Italiensk Hvidløg Havtaske Forret Tomat Pariserbøf Karry Cheesecake Smoothie Champagne Timian Hytteost Koteletter i fad Curry Mojito Dessert PizzaNytårsdessert med kirsebær
Festlig nytårsdessert med kirsebær. Denne dessert med syltede kirsebær, vaniljemousse og et helt tyndt lag kirsebærglaze er et festligt indslag på nytårsbordet! Det meste af nytårsdesserten kan laves helt klar i god tid, så du kun skal tænke på at samle desserten på selve aftenen.(Karolines Køkken)
Festlig nytårsdessert med kirsebær. Denne dessert med syltede kirsebær, vaniljemousse og et helt tyndt lag kirsebærglaze er et festligt indslag på nytårsbordet! Det meste af nytårsdesserten kan laves helt klar i god tid, så du kun skal tænke på at samle desserten på selve aftenen.(Karolines Køkken)
Nytårskage
En smagfuld nytårskage med en knasende bund og et fyld af cremet skyr, hytteost og hindbær.(Karolines Køkken)
En smagfuld nytårskage med en knasende bund og et fyld af cremet skyr, hytteost og hindbær.(Karolines Køkken)
🔥 Populære søgninger:
Pulled pork Salat Kylling Lasagne Sild Suppe Frikadeller Burger Muffins Citron Laks Lagkage Kartoffelsalat Æbler Hytteost Kartofler Marcipan Hummus Smoothie Chokolade Jordbær Fisk Dessert Rejer VaflerNo Sour Cherries
Står du og mangler inspiration til en festlig, farverig og usandsynlig fræk Nytårscocktail? Så led ikke længere! Brasilianskfødte Santos Dumont er ikke bare en opfinder og pionér, men står også for noget virkelig lækkert og smagfuldt rom.(Gastromand.dk)
Står du og mangler inspiration til en festlig, farverig og usandsynlig fræk Nytårscocktail? Så led ikke længere! Brasilianskfødte Santos Dumont er ikke bare en opfinder og pionér, men står også for noget virkelig lækkert og smagfuldt rom.(Gastromand.dk)
Nytårscocktail: Aronia New Years Eve
En veldrejet og flot serveret Cocktail kan virkelig være med til at sætte den helt rigtige stemning, før festen overhovedet er gået i gang. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at en lækker cocktail er en(Gastromand.dk)
En veldrejet og flot serveret Cocktail kan virkelig være med til at sætte den helt rigtige stemning, før festen overhovedet er gået i gang. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at en lækker cocktail er en(Gastromand.dk)
Dyrelægens Natmad
Gastromændenes klassiske nytårs-dilemma: Du vil gerne byde dine gæster på sindssygt lækker mad - men du vil egentlig hellere bruge tiden på at skåle sammen med dem, end på at stå i køkkenet. De sidste(Gastromand.dk)
Gastromændenes klassiske nytårs-dilemma: Du vil gerne byde dine gæster på sindssygt lækker mad - men du vil egentlig hellere bruge tiden på at skåle sammen med dem, end på at stå i køkkenet. De sidste(Gastromand.dk)
Smørfriteret brød med kalvetatar, røget vagtelæg og peberrodsmayo
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Kammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften på snacks fra nytårsaften, så hvad er mere naturligt end at fortsætte med forretten: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripuré, citroncreme, nødder, brunet smør og urter! Størstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
I sidste uge fik I opskriften på snacks fra nytårsaften, så hvad er mere naturligt end at fortsætte med forretten: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripuré, citroncreme, nødder, brunet smør og urter! Størstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
Dampet torsk med rogn-blanquette
Forretten skal være fisk - og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Dampet torsk med rogn-blanquette Dampet Torsk4(Gastromand.dk)
Forretten skal være fisk - og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Dampet torsk med rogn-blanquette Dampet Torsk4(Gastromand.dk)
Dyrelægens Natmad
Der skal snacks til nytårstalen - og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad - vi kalder den Natlægens Dyremad. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det(Gastromand.dk)
Der skal snacks til nytårstalen - og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad - vi kalder den Natlægens Dyremad. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det(Gastromand.dk)
Oksetatar, rødbede, peberrod og urter
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Oksetatar, rødbede, peberrod og urter(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Oksetatar, rødbede, peberrod og urter(Gastromand.dk)
Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Broccoli/avocado-salat med ribsdressing
Er det kun mig eller sniger nytåret sig faretruende hurtigt tæt på? Måske føles det bare sådan, da jeg bruger alle min vågne timer bag skærmen de her dage. Inklusiv diverse skriveblokeringer og hår-udrykkende-kriser. Det står slemt til (; Men jeg klarer den, for jeg har fået verdens bedste julegave, som jeg kan leve meget...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Er det kun mig eller sniger nytåret sig faretruende hurtigt tæt på? Måske føles det bare sådan, da jeg bruger alle min vågne timer bag skærmen de her dage. Inklusiv diverse skriveblokeringer og hår-udrykkende-kriser. Det står slemt til (; Men jeg klarer den, for jeg har fået verdens bedste julegave, som jeg kan leve meget...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
DÅDYR FILET MED JORDSKOKKEMOS
Festlighederne er ovre, men den lækre mad forbliver! December er indbegrebet at god mad – hvor der oftest ikke spares på herlighederne. Derfor er et klassisk nytårsfortsæt, at vi gerne vil spise sundere. Sund mad behøver(Gastromand.dk)
Festlighederne er ovre, men den lækre mad forbliver! December er indbegrebet at god mad – hvor der oftest ikke spares på herlighederne. Derfor er et klassisk nytårsfortsæt, at vi gerne vil spise sundere. Sund mad behøver(Gastromand.dk)
Tapas til nytår
Denne tapasanretning har lidt af hvert til dine gæster. Du kan lave den i forvejen og servere den til nytårstalen eller natmaden. Godt nytår!(Karolines Køkken)
Denne tapasanretning har lidt af hvert til dine gæster. Du kan lave den i forvejen og servere den til nytårstalen eller natmaden. Godt nytår!(Karolines Køkken)
Nytårsmenu 2013 – Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på,(Gastromand.dk)
Opskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: Snacks
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Årets nytårsmenu blev en stor succes og du skal naturligvis ikke snydes for hverken billeder eller opskrifter, som vil blive lagt på bloggen i løbet af de næste uger. Der blev traditionen tro ændret lidt(Gastromand.dk)
Et bud på nytårsdesserten: Hvid chokolade Risotto
Ja, vi kan jo på ingen måde tage æren for denne ret, men den er et eller andet sted for god til at holde gemt. Jeg husker tydeligt, at jeg fik den serveret for ca. 7(Gastromand.dk)
Ja, vi kan jo på ingen måde tage æren for denne ret, men den er et eller andet sted for god til at holde gemt. Jeg husker tydeligt, at jeg fik den serveret for ca. 7(Gastromand.dk)
Nytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Kransekagetoppe
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Chokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet
Desserten skal være sød og lækker, vi foreslår en god chokolademazarin med sorbet. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Chokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet Chokolademazarin125 g Marcipan100 g Smør100 g Sukker2(Gastromand.dk)
Desserten skal være sød og lækker, vi foreslår en god chokolademazarin med sorbet. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Chokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet Chokolademazarin125 g Marcipan100 g Smør100 g Sukker2(Gastromand.dk)
Hindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Nytårsmad: Foie gras terrine…
Et stridspunkt blandt mange gourmetelskere - kan du håndtere smagen af dårlig samvittighed? Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver taget godt fat om de gæs, som bliver fordret op for at ende med(Gastromand.dk)
Et stridspunkt blandt mange gourmetelskere - kan du håndtere smagen af dårlig samvittighed? Det er ikke nogen hemmelighed, at der bliver taget godt fat om de gæs, som bliver fordret op for at ende med(Gastromand.dk)
Gastromands Nytårspunch – lets get the party started
Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare(Gastromand.dk)
Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare(Gastromand.dk)
Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
Med jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Med jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nytår. Det er vist noget med den første dag i den første måned hvor den første nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
I skrivende stund der gang i det vigtigste tradition i Kina nemlig det kinesiske nytår. Det er vist noget med den første dag i den første måned hvor den første nat, nej vent - det(Gastromand.dk)
Kransekagetårn
Kransekagetårn med 8 fine kransekageringe og pyntet festligt med glasur og glimmer til nytårsaften - få nem opskrift og fremgangsmåden her (Valdemarsro)
Kransekagetårn med 8 fine kransekageringe og pyntet festligt med glasur og glimmer til nytårsaften - få nem opskrift og fremgangsmåden her (Valdemarsro)
Nytårsforret: Ceviche af Pigvar, gulerods-puré og brunet smør...
Så rammer vi snart Nytår - I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest! Denne ret giver respekt(Gastromand.dk)
Så rammer vi snart Nytår - I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest! Denne ret giver respekt(Gastromand.dk)
Nougatparfait på heftig chokoladebund – Nytårsdesserten
Nougatparfait på heftig chokoladebund - Nytårsdesserten(Louiogbearnaisen)
Nougatparfait på heftig chokoladebund - Nytårsdesserten(Louiogbearnaisen)
Lammekrone, skank, græskar og løg
I går fik I Webmasterens søde forsøg på, at trash-talke sig til sejren i vores nytårs battle med walisisk lam. Bevares...det er jo helt sikkert ikke en dårlig ret han har flækket sammen, men på(Gastromand.dk)
I går fik I Webmasterens søde forsøg på, at trash-talke sig til sejren i vores nytårs battle med walisisk lam. Bevares...det er jo helt sikkert ikke en dårlig ret han har flækket sammen, men på(Gastromand.dk)
Kransekage til nytår
Kransekagen er en festlig indslag, som de fleste forbinder med nytårsaften. Og hvorfor ikke forme det nye års tal i kransekage? En talkage i kransekage er en festlig måde at hylde det nye årstal.(Karolines Køkken)
Kransekagen er en festlig indslag, som de fleste forbinder med nytårsaften. Og hvorfor ikke forme det nye års tal i kransekage? En talkage i kransekage er en festlig måde at hylde det nye årstal.(Karolines Køkken)
Pink Champagnesorbet
Frisk boblende og fin pink champagnesorbet som er perfekt til nytårsaften og til at rense smagsløgene mellem retterne på en delikat måde - få opskrift her(Valdemarsro)
Frisk boblende og fin pink champagnesorbet som er perfekt til nytårsaften og til at rense smagsløgene mellem retterne på en delikat måde - få opskrift her(Valdemarsro)