Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet bygotto:
Nordisk cremet bygotto
Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg.(Karolines Køkken)
Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg.(Karolines Køkken)
Nordisk paella med blåmuslinger
En dejlig paella....man kunne også kalde det en bygotto. Fyldt med friske blåmuslinger og en lille raffineret bitterhed fra øl.(Karolines Køkken)
En dejlig paella....man kunne også kalde det en bygotto. Fyldt med friske blåmuslinger og en lille raffineret bitterhed fra øl.(Karolines Køkken)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti JordbærBygotto med hytteost
En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!(Karolines Køkken)
En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!(Karolines Køkken)
Bygotto med kyllingespyd
Bygotto (fætter til risotto) smager skønt af bl.a. 3 slags løg: Ramsløg, rødløg og forårsløg. Serveret med kyllingespyd og citron....uhm!(Karolines Køkken)
Bygotto (fætter til risotto) smager skønt af bl.a. 3 slags løg: Ramsløg, rødløg og forårsløg. Serveret med kyllingespyd og citron....uhm!(Karolines Køkken)
Bygotto med palmekål og andebryst
Palmekål er en dejlig kålsort som vinder mere og mere frem. Den vokser på en stok og ligner lidt - en palme. Smagen er a la grønkål, men mildere og med et strejf af bøgeblade.(Karolines Køkken)
Palmekål er en dejlig kålsort som vinder mere og mere frem. Den vokser på en stok og ligner lidt - en palme. Smagen er a la grønkål, men mildere og med et strejf af bøgeblade.(Karolines Køkken)
Bygotto med svampe
En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.(Karolines Køkken)
En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.(Karolines Køkken)