Vi fandt 4 opskrifter med søgeordet grønsager:
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte kødboller og sprøde kartoffeltern
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
“Opskriften her er en traditionel grønsagssuppe. De går hurtig, gør det nemt at få brugt grønsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde på lager, da både bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udgået af mit lager. Istedet blev den nemme løsning med købekødboller og den sidste rest...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mættende salat med marinerede butterbeans, svampe og spidskål
En mættende salat er en lækker måde at spise grønsager på – her er den fyldt med marinerede bønner, svampe og kål. Nemt og lækkert - også til frokost.(Louiogbearnaisen)
En mættende salat er en lækker måde at spise grønsager på – her er den fyldt med marinerede bønner, svampe og kål. Nemt og lækkert - også til frokost.(Louiogbearnaisen)
Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Yes, vintergrønsagerne har overtaget bloggen de her dage. Salaten her er super julet med sine røde farver og så mætter den – meget ! Server den til et stykke and eller bare kylling og hvis du heldig der er mere tilbage, er den nem til frokosten dagen efter. (Louiogbearnaisen)
Chili Sin Carne – vegetarisk chili con carne
Da julesneen faldt i fredags, måtte der god, solid mad til at lægge bunden inden. Opskriften er fra siden “sæson for god smag” og her er kødet i den orginale ChiliConcarne udskiftet med en bunke grønsager, hvilke giver en lettere version, som er vegetarisk og er den perfekte mulighed for at få ryddet grønsagsskuffen. Lav en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Da julesneen faldt i fredags, måtte der god, solid mad til at lægge bunden inden. Opskriften er fra siden “sæson for god smag” og her er kødet i den orginale ChiliConcarne udskiftet med en bunke grønsager, hvilke giver en lettere version, som er vegetarisk og er den perfekte mulighed for at få ryddet grønsagsskuffen. Lav en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)