Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet 🐟 tunmousse:
Små tærter med tunmousse
Sunde og lækre tærtebunde lavet med knækbrød uden smør. Fyld tærtebunde med en hurtig og fedtfattig tunmousse og server til frokost eller som en nem forret(Louiogbearnaisen)
Sunde og lækre tærtebunde lavet med knækbrød uden smør. Fyld tærtebunde med en hurtig og fedtfattig tunmousse og server til frokost eller som en nem forret(Louiogbearnaisen)
Ørredmousse på salatbund
Prøv denne røgede, lækre cremede mousse med ørreder. Et alternativ til den velkendte tunmousse.(Karolines Køkken)
Prøv denne røgede, lækre cremede mousse med ørreder. Et alternativ til den velkendte tunmousse.(Karolines Køkken)
Tunfiskemousse
Tunmousse er en sand klassisker som forret! Prøv denne skønne opskrift fra Arla, der er lækker og cremet (Karolines Køkken)
Tunmousse er en sand klassisker som forret! Prøv denne skønne opskrift fra Arla, der er lækker og cremet (Karolines Køkken)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti JordbærTunmousse med fraiche
Tunmousse med fraiche er en opskrift på en mager udgave af den klassiske tunmousse. Fraiche erstatter smør, men den lækre smag af tunmousse beholdes!(Karolines Køkken)
Tunmousse med fraiche er en opskrift på en mager udgave af den klassiske tunmousse. Fraiche erstatter smør, men den lækre smag af tunmousse beholdes!(Karolines Køkken)
Tunmousse med husblas
Tunmousse med husblas er en meget lettere udgave af den velkendte og traditionelle tunmousse. Prøv opskriften på tunmousse med husblas her.(Karolines Køkken)
Tunmousse med husblas er en meget lettere udgave af den velkendte og traditionelle tunmousse. Prøv opskriften på tunmousse med husblas her.(Karolines Køkken)
Tunmousse - som mormor lavede den
Det sjove ved at eksperimentere med mad er, at man nogen gange vender tilbage til nogle klassikere og prøver at genopfinde dem. Så hvordan genopfinder man noget, som egentlig allerede fungerer? Man prøver sig frem... I(Gastromand.dk)
Det sjove ved at eksperimentere med mad er, at man nogen gange vender tilbage til nogle klassikere og prøver at genopfinde dem. Så hvordan genopfinder man noget, som egentlig allerede fungerer? Man prøver sig frem... I(Gastromand.dk)